Ontdek de Cel-Welzijn App - Hydration App

Title
Go to content
Home > NL.-.Dutch
Inleiding tot de Apps voor Cell-Wellbeing, Hydration en LIFE
De Cell-Wellbeing Hydratatie en LIFE App
 • Optimaliseer je hydratatie met de Hydration App van Cell-Wellbeing.
 • De App bootst natuurlijke kristalstructuren na, die vaak te vinden zijn in vers bronwater.
 • Deze structuren verbeteren de absorptie en het hydratatievermogen.
 • De oorspronkelijke kristallijne structuur van een vloeistof kan doorbroken worden door de geleiding van electro-magnetische golfvormen.
 • Deze onzichtbare golfvormen omringen ons allen, omdat zij nodig zijn voor WiFi apparatuur en mobiele telefoons.
 • De Cell-Wellbeing-App, overwint de electo-oxiderende golven van een vloeistof, door gebruik te maken van kwantum-mechanische technologieën met bio-fotonische frequenties.
 • Breng de verjongende frequenties van de app aan op een vloeistof, voor consumptie, en u zult merken dat de vloeistof een frisser aroma en een zachtere smaak heeft.
 • De app kan ook worden gebruikt op gezichtscrèmes en bodylotions om de opneembaarheid te verbeteren.
 • U kunt zelfs uw eigen vernevelde waternevel creëren, om kleinere, ongewenste rimpels onder controle te houden, of om uw evenwicht en kracht te versterken.
 • Omdat licht sneller is dan geluid, kunt u de bio-fotoneneffectiviteit van de app over duizenden kilometers demonstreren door eenvoudigweg het licht van de web-app van uw telefoon op de camera van uw computer te schijnen tijdens een live videoconferentie.
 • De video deelnemers, die een glas vloeistof tegen het scherm houden, zullen allemaal ontdekken dat hun glas sap of water lichter van kleur wordt, zachter van smaak en met een verbeterd aroma.
 • Ook kinderen geven, na het gebruik van de app, de voorkeur aan de smaak van hun sap en melk.
 • Ook huisdieren geven de voorkeur aan hun drinkwater, gerevitaliseerd met de Cell-Wellbeing app.
 • De Cell-Wellbeing app is voordelig geprijsd voor slechts $2,50 per maand, met de actiecode.
 • De app bevat twee afzonderlijke functies:
  • Hydratatie optimaliseert alle vloeistoffen voor consumptie
  • De L.I.F.E applicatie creëert een gestimuleerde, vernevelde spray, die het evenwicht en de mentale prestaties ondersteunt.

Om uw eigen, Cell-Wellbeing App te bezitten, en al deze belangrijke wellness voordelen te ontvangen, gebruik uw Smart-phone met de promotie code, om onze website te bezoeken, vandaag.
Vertaald uit het Engels met DeepL Pro. Ons team spreekt Engels en Duits. Gelieve ons correcties te sturen.
Functies: Hydratatie-App
Thee, Koffie, Vruchtensappen, Wijn, Whisky, enz. Smaak zachter, lekkerder, verser
Vers fruit, geplukt van een boom, smaakt zoet, heerlijk en heeft geen nare nasmaak omdat het nog de volledige natuurlijke energie van de boom bevat. Eenmaal geplukt, kunnen vrije radicalen elektronen stelen van de individuele atomen van dat fruit. Hoe meer elektronen er verloren gaan, hoe bitterder en muffer het fruit wordt. Hetzelfde geldt voor alle natuurlijke voedingsmiddelen en dranken, hoe langer ze gescheiden zijn van hun bron, hoe meer ze smaak verliezen en bitter worden. Vrije radicalen nemen toe door blootstelling aan elektromagnetische velden zoals WiFi, 4G/5G telefoonnetwerken, hoogspanningsleidingen, enz.

 • Door het gemoduleerde licht van de zaklamp van uw SmartPhone op de drankjes te schijnen, kan de Hydration-App de ontbrekende elektronen vervangen met behulp van een speciaal kwantum resonantie systeem.

 • Het resultaat - het fruit, thee, koffie, sap, enz. kan terugkeren naar de staat waarin het was toen het net van de boom werd geplukt - Het smaakt weer fris en heerlijk - na slechts twee minuten ...

Verbeter de hydratatie, ontgift en vitaliseer uw cellen, stralingsbescherming
De Hydration-App zet water (H2O) om in EZ-Water (H3O2 uitgesproken als "Easy-Water") en het is aangetoond dat het onzuiverheden in je cellen verwijdert (ontgiftigt) en ook het elektrisch potentieel verhoogt. Dat wil zeggen, het ontgift en laadt je cellen op zoals batterijen, waardoor je meer energie krijgt en je cellen jong en gezond blijven. De geënergetiseerde cellen bouwen een beschermend veld op, waardoor de effecten van radiogolven (WiFi, 5G, etc.) geminimaliseerd worden.

Functies: L.I.F.E-App (inbegrepen)
Verstuif jezelf met LIFE-App Water - verfris jezelf, wees alerter
De LIFE-App (inbegrepen als gratis bonus bij de Hydration-App) energetiseert water met speciale frequenties om je te revitaliseren, je alerter te maken en te beschermen tegen EMF's zoals WiFi en 5G! Na het bereiden van het water in een spray fles, spray jezelf wanneer je concentratie begint te verliezen. Het maakt je niet alleen wakker, het verhoogt onmiddellijk je welzijn en creëert een tijdelijk schild om je heen dat EMF's harmoniseert. Dit verbetert uw vermogen om u te concentreren en geconcentreerd te blijven op wat u doet. Probeer het zelf, onze klanten zijn verbaasd over hoe snel dit je oppept.

Volledig veilig in gebruik:
Geen chemicaliën, geen giftige stoffen, gewoon schoon water blootgesteld aan kwantum lichtfrequenties en geluid dat je op elk moment kunt drinken of op jezelf kunt spuiten.

Geen verborgen kosten:
Afgezien van je Android of Apple SmartPhone en de App, is alles wat je nodig hebt schoon water en een blauwe sprayfles (blauw beschermt het water langer tegen ultraviolett licht). Tijdens de abonnementsperiode kun je de app een onbeperkt aantal keren gebruiken op één SmartPhone. Je kunt de SmartPhone waarop de app gebruikt wordt veranderen, maar het is niet mogelijk om de app op meer dan één SmartPhone tegelijk te gebruiken. U kunt op elk moment pauzeren of annuleren tot het einde van de huidige abonnementsmaand.

EMF-bescherming van WiFi, SmartPhones, SmartWatches, enz.
Bescherm uzelf tegen EMF straling (BlueTooth, WiFi, 3G/4G/5G, etc.)
Moderne communicatieapparatuur wordt steeds populairder en hoewel ze erg handig en nuttig zijn, kan het gebruik ervan dicht bij het lichaam een negatief effect hebben op je celstofwisseling en klontering veroorzaken in je bloedbaan.

SmartPhones worden vaak dicht bij het lichaam gehouden in zakken en de groeiende populariteit van SmartWatches leidt ertoe dat ze bijna de klok rond direct op de huid worden gedragen. Ze worden vaak verkocht als gezondheidstrackers, maar het onderwerp van EMF's op de huid wordt zelden genoemd.

Wij werken samen met topwetenschappers om dit te testen met microscopische bloedanalyses en kinesiologie testen om te bepalen hoe goed de hydratatie en LIFE Apps mogelijke EMF problemen kunnen elimineren.

Onze testen hebben bewezen dat het schijnen van het licht (LIFE-App) direct op de huid, waar de apparaten het dichtst bij het lichaam zijn, zelfs over de kleding heen, direct de effecten van EMV's zal verwijderen. Iedereen kan dit voor zichzelf testen met een eenvoudige kinesiologie test. Het gebruik van de hydratatie-App op de meeste of van uw drankjes, zal ook de bloedstollingsproblemen elimineren en u volledig beschermen tegen dergelijke EMV's.

Conclusie:
Gewoon de hele dag hydratatie-app vloeistoffen drinken en één keer per dag het licht van de LIFE-App op uw arm schijnen (bijvoorbeeld bij het opladen van uw horloge) is voldoende om deze problemen te elimineren. U kunt deze apparaten met een goed geweten dragen.
Back to content